El nostre equip liderat pel Dr. Serrallach comparteix la seva activitat amb altres especilitats com l’andrologia (fertilitat) i l’uroradiologia.

Dr. Marc Serrallach

El Dr. Serrallach és Doctorat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitat  en urologia  (MIR) Universitat Autònoma de Sant Pau i Santa Creu ( Fundació Puigvert). Metge adjunt del Hospital Universitari de Bellvitge i Cap de la Unitat d’Oncologia de Tumor Vesical. Membre de la Societat Catalana, Espanyola i Europea d´Urologia

El nostre equip

Desconfiem dels grans equips i es per això que oferim el tracte personalitzat, confiem amb els avenços i la tecnologia però sempre dins la proximitat del pacient.

Creiem que el pacient requereix de la confidencialitat  i del apropament  amb el seu terapeuta.

El bon diagnòstic no només es fonamenta amb l´instint clínic, sinó també amb un bon ull tecnològic; així doncs apostem en aquest sentit per les novetats tecnològiques mèdiques que ofereixen centres d´alt nivell com el “Centre Mèdic i Diagnòstic Alomar”.

En l’àmbit andrològic ajudem en el bon tarannà del “Centre Andrològic Fertilab” amb el qual realitzem col·laboracions.

El Dr. Serrallach prové d’una nissaga de quatre generacions de doctors en  urologia, medecina de les vies urinàries i òrgans genitals. Des de els seus orígens a finals del segle XIX amb el tractament de les malalties infeccioses, fins l´actualitat on es proposa la prevenció i el diagnòstic precoç com a punt de mira de la medecina moderna.

Narcís Serrallach Mauri fou l’iniciador d’una saga d’uròlegs continuada ininterrompudament pel seu fill Francesc Serrallach Julià, el seu nét Narcís Serrallach Milà i els seus tres besnéts Serrallach Orejas.

narcis_serrallach-mauri-baixa

Dr. Narcís Serrallach Mauri

El Dr. Narcís Serrallach Mauri va fer els estudis de  Medicina a la Universitat de Barcelona i es llicencià el 1897, doctorant-se l’any següent per la Universitat de Madrid, especialitzant-se en Urologia a l’Hospital Necker de París. De tornada a Barcelona, treballà al l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona.

El 1910, funda la Clínica Serrallach al carrer Balmes de Barcelona, dedicada a la urologia, un centre molt modern per l’època. A més, la clínica es converteix en un centre docent per on hi passen bona part dels uròlegs espanyols que volen aprendre l’ús dels procediments de l’especialitat.

Dr. Francesc Serrallach Juliá

Fill de l’uròleg Narcís Serrallach Mauri, va estudiar medicina a l’Universitat de Barcelona i es llicencià el 1924. Seguint la tradició familiar, es va especialitzar en urologia a Parés, a l’Hospital Necker, amb el professor Marion i posteriorment va fer una estada a Frankfurt.

Tornà a la ciutat Comptal on va exercir, juntament amb al seu pare, a la clínica del carrer Balmes i col.laborà amb la Universitat com a professor del servei d’urologia de l’Hopsìtal Clínic, del qual es faria responsable durant el període la Guerra Civil.

Dr. Narcís Serrallach Milà

Fill de l’uròleg Francesc Serrallach ,  va esdevenir un referent en l’especialitat d’urologia tant a nivel nacional com internacional i un pionero en el campo del trasplantament renal i la cirugía vasculorrenal.

Cap del Servei d’Urologia de l’Hospital de Bellvitge des de l’inauguració del servei fins la seva jubilació, va ser coordinador nacional del Grup de Trasplantament Renal de la Asociación Española de Urología.

També va ser president de la Sociedad Catalana de Urología i professor titular d’urología de la Universitat de Barcelona.

llibre-narcis-serrallach-mauri-quadrat-baixa

Publicació del Dr. Narcís Serrallach Mauri

Hojas urológicas – 1913

Creades a la clínica Serrallach el 1913, es crea una publicació que es publicarà més de 20 anys: Hojas Urológicas, revista en què Serrallach Mauri publica les seves experiències alhora que fa divulgació dels avenços urològics que es produeixen a Europa.

llibre-francesc-serrallach-julia-quadrat

Publicació del Dr. Francesc Serrallach

Terapéutica Urológica – Orientaciones terapèuticas para médicos.

Primera edició – Edicions Morata, Madrid.

arbre-genealogic-01

Arbre Genealògic de la Medicina Espanyola i  Hispanoamericana

Professor Antonio Orozco Acuaviva.